Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2013 05:04 - Истината за тайното общество управляващо света!!!
Автор: barborok Категория: Забавление   
Прочетен: 4489 Коментари: 4 Гласове:
8

Последна промяна: 27.09.2015 09:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
         На пресконференция, тази вечер, говорител на Академията НСЗОНЧГ ,съобщи за радикален прогрес в развитието на многогодишните изследвания над темата, които се провеждат в институтите на Академията. Новината моментално взриви научните среди и предизвика медийно цунами. В момента, в който говорителя разкри  най- могъщия задкулисен диктатор, присъстващият на пресконференцята Стивън Хокинг се изправя на крака и скачайки , и изкрещява:

         --ю моронс!! айв толд ю....!!!-  веднага бе приет в многопрофилния медицински институт към академията, а Ректорът на института,  притеснен за здравословното му състояние съобщи, че почти нищо не могат да направят, Ще бъде изписан веднага, след като завършат процедурите по кармичен тунинг и астрално настройвне на чакрите.

        До шокиращата истина се стига в институтите за Параанализа, и института за Дистрологика И Астрална Философия.

        Въпреки слабата финансова подкрепа от държавата и европейския съюз, на сутрешната оперативка в АкадемичниЯТ клуб, на по чаша ацетонова ракия съдържаща метилов терпентин  (за 45ст -50гр ) и зареждащи се със сили от салатата от луминисциращо  зеле  с фосфорисциращ морков (80ст-250гр), ( разработка на института по вегетативна психология), част от учените, следобеда, успяват да изградят телепатичен мост с д-р Алберт Хофман и харвардският професор по психология Тимъти Лиъри. Друга част от учените се свързват с Е. Димитров разни други партийни лидери от близкото ни бъдеще ... ама това не е от значение за темата .. 

         Академичния клуб работи от 7 до 19 почти всеки ден , заповядайте при нас да отбележите вашите празници и събития . Веселият и приветлив персонал и оркестъра, и ведрата приятна атмосфера в клуба  ще се погрижат за вашето добро настроение, по всяко време сте добре дошли. 

        По- късно възниква спор дали оперативката не се проточила твърде много , и дали всъщност това не са две оперативки , и дали трябва да вземат пари за две или... когато гостуващият зам директор на катедрата по междуастрално контактьорство и разшифроване и анализ на сакрални следи от трактор, професор Лъчезар Филипов, троснато заявява :

        -- не знам за оперативката колко се е проточила, от тая ваща ацетон-терпентинка ми се огънаха и времето и пространството!!!- а той е гостуващ зам. дир. в Акдемията , защото в БАН свършила водката .- Тамън взех да си контактувам с някъв извънземен разум , оставете ме на мира!!!

       До него се приближил гостуващия проф Ст. Хокинг и чрез компютъра му казал:

       -- ай белийв , самуер ин дъ юнивърс , екзист биолоджикъл спийсес, бът айм шуър , тоукинг то дем , и с нот гууд фор йор хелт *......- и си допил ракията. В тоя момент . професор Албърт Хофман, говорещ за вселенската истина, весело съобщва на чист български през астралния телепатичен мост :

        --и един мармот завива шоколада в станиол.-- в клуба настава мраморна тишина. Само от главата на проф. Филипов, която резонира и увеличва акустиката, се чува с тихичко ехоо гласът на извънземният , с който си контактуваше.
       -- коом ,,, май сон,,,,(тежко дишане) ,, коом то ди дарк сайд!!!...

      МОРМОТИТЕ!!!! Цялата академична общност едновременно осъзнава, че това е отговорът на търсеният с десетилетия въпрос - кой дърпа конците на цлята планета. Чий шепот се чува зад кулисите на световният куклен театър!!! МОРМОТИТЕ-ЕЕЕ!!!
 
        Само проф Филипов не схвана на момента какво се случва, защото се беше зает адската дилема. Гласът в главата му го бе попитал 
 
      --блу пил , ор ред пил???
                                            
                                                    МОРМОТИтеееееее!!!!!

       Б.А.  - I believe, somewhere in the universe , exist biological species, but i"m shure,   talking whith them is not good for your helth.- (прев: вярвам , че някъде във вселената, съществуват биологични видове, но съм сигурен , че да говориш с тях не е здравословно) - Стивън Холкинг, изрича тези думи с насмешка, когато разбира за нашия професор Лазар Филипов, и неговите контактьорски възможности.
 ....................................................................................................................................................................

    Ето част, от току що завършилото интервю с директора на Академията  академик професор доктор honoris causa perduta  (името не се чете. под анаглиф С.С. -(строго секретно))
   -въпрос от BCC, защо смятате , и как стигнахте до заключение, че МОРМОТИТЕ са тайният световен лидер?
 
   - вижте,  след кратко бсъждане с колегите академици, с обединени дедедуктивни и паралогични усилия , ние разбрахме , синтезирахме целият извод . А логиката в случая направо крещи! Първо , загъвайки шоколадчето в станиол, този биологичен вид , доказва, че е  аналитичен , разумен ,и способен на комунален труд . За това има неуспорим видеоматериал. Второ: укривайки този разум , с стотици хиляди години от човека , този биологичен вид доказва, че е свръх интелигентен .
 
    -въпрос от CCN , с какви други факти можете да подкрепите вашите твърдения?

    - във видео материала ясно се вижда , как тази биологична единица , оформя правилни триъгълници с фолиото на шоколада , и използва самият шоколад като линийка , за да подравнява ръбовете по-добре. Чрез тези си действия , те ни показват, че имат знания във фундаментални точни науки като геометрията. Сигурни сме , че в този момент на сгъване , ако този мормот разпалагаше и с химикал , не само с линия-шоколад и станиол, щеше да изпише някъде по станиола и питагоровата теорема , какъвто  е и етикета за първи междупланетарни срещи с нови видове...
 
   - въпрос от 253 часа труд- извинете , груп. Споменахте междупланетарни... мислите ли, че мормотите идват от друга планета ...?

   - не не мислим. Мислим , че те са създали ВСИЧКО , и че винаги са били тука като едни градивни създатели на нашета ексоцентрична вселена с център Земята...
   
   -как ще подплатите тези твърдения ?
   
   -ами най- малко с направата на  житните кръгове , чийто произход също бе търсен с десетилетия. Кой , освен една добре организирана група мормоти , и то с доказано добри умения в геометрията, би изработил тези кръгове. Доказано , те много добре прикриват своите действия , така че и прикритя и потаен начин на направата им , по 1500 на вечер, отговаря изцяло на профила им.. Също така разполагаме с подобни видео материали   доизисняващи , че този вид и близките му събратя ръководят , доста мащабни операции за превземане на света и налагане на господстващ контрол.

    -въпрос от "бразди и лехи". Как мислите , че ще се отразят тези разкрития у нас?
   
    - за последиците от разкритията , не знам как ще се отразят у вас , обаче у нас ще са доста сериозни , Тука доста се проточи тая пресконференция , и закъснявам да се прибера , и трябваше да купя маслини, яйца и ощее ... какво беше... аве тоя път освен скандала , може и пердаха да отнеса от жената.....
 
    -имах в предвид в страната, като казвах "у нас".
 
     -ааа това ли? Ми то у нас виреят само някви съсели  и хомяци . Предолагам , че те са управляващите .. нямаме много мормоти мисля.. не смо го мислели още... А и ще трябва да закрием БАН , защото открихме произхода на житните кръгове ... и те остават без работа вече.. пък са и на възраст вече.  Няма да има особено отражение мисля.
  
   -въпрос от Маг Селания за БлогЪТ на Маг Селания. Как възнемерявате да осъществите контакт с този висш вид?

   - ами съставихме план от няколко точки. За наш късмет разполагаме с контактьор, който се свързва с извънземен разум . За съжаления, контактьора ни не е контактен към какъвто и да е земен разум. А  за наш голям късмет , на същият титаничен капацитет , космическите технологии са му хоби . Та плана е , да го наемем за зам директор на Академията, и той да разработи технология с която да изстрелваме разумни мормоти в космоса. Така те автоматично , ще се превърнат в извънземен разум и проблема е решен . Нека темата да ви разясни г-н професор Лазар Филипов, В чийто отговорни ръце , оставаме цялата ни програма ... аз закъснявам за в къщи ,  пък и Стив Хокинг ми е на гости , предполагам че са му свършили процедурите . Ако закъснеем много ... иди обясни на жена ми , че не сме обикаляли вертепите , Дами и господа , давам думата на професор Лазар Филипов!!!...
 
     - Аа-ааа ко?!?! А-аа Тимоти и Албърт ми казах , че най - яко е да взема две от червените хапченца и едно синьо. Също така ми дадоха едни капки, и казаха да почерпя всички  после.... аа-ааа ко става тука е??? КОИ СТЕ ВИЕ БЕ ХОРА И КЪДЕ Е КОНЯ МИ!!!







Гласувай:
9



1. zaw12929 - Имате богата фамтазия, интересно ...
29.10.2013 11:10
Имате богата фамтазия, интересно написано, лек изказ, но черния фон- израз на вашата срамежливост, пречи да се чете, което трябва да имате в предвид.
Приятен ден и успех!
цитирай
2. анонимен - Очаквам на следващата пресконференция да науча
29.10.2013 15:20
нещо повече относно "проучванията" на носите­ля на почетния медал на Руската академия на науките „Циолковски” професор Лъчо Филипов за "Царичината дупка" ?
цитирай
3. barborok - zaw, дефенирай "фамтазия"....
30.10.2013 01:25
.... аз не твърдя че съм грамотен, на последния си прочит намерих доста грешки, повечето са от умора или бързане, или гадната леново клавиатура...
цитирай
4. barborok - неправилното членуване е нарочно...
25.02.2014 18:00
...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: barborok
Категория: Забавление
Прочетен: 234403
Постинги: 79
Коментари: 289
Гласове: 231
Архив