Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2011 12:17 - разговор между две ЗОМБИТА за HAARP и CHEMTRAILS.
Автор: barborok Категория: Забавление   
Прочетен: 3481 Коментари: 5 Гласове:
2

Последна промяна: 01.12.2012 08:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
      Разговора е между едно CHEMTRAILЗОМБИ и едно HAARPЗОМБИ, всяка страна се опитва да убеди другата как неговата (незнам как да го кажа) ЗОМБАРИЯ или ЗОМБАЙЩИНА е много по-яка от същата на другия. В разговора се намесва трето лице за което не можем да съдим какво ЗОМБИ е и дали въобще е такова. Когато двете зомбита надушват незомби плътта нещата загрубяват, нивата на агресия се увеличават, потичат им лигите, очите им изпъкват, протягат ръцете си напред и тръгват в атака бавно и накуцвайки. Искат да заразят незомбито. Той обаче е хитър и предната вечер се е запасил с оргонитна вода и колоидно сребро. Започва да ги пръска. От това някои синапсови връзки в мозъците на зомбитата се отмухлясват временно , те спират замислят се , получават някакви когнитивни връзки .....борбата е напразна .... точно заради тези връзки, зомбитата усещат непознато чувство в главата си , сърби ги и ги щипе. Инстиктите веднага има показват, че те не трябва да се напрягат да мислят и синапсовите връзки веднага мухлясват и гъбясват наново.... борбата е напразна.... бягай НЕЗОМБИ, бягай. Не е трябвало въобще да осъществяваш контакт с тези опасни и заразни зомбита. Ето някои цитати от разговора*

        * разговора трае с продължение на месеци и понеже през повечето време нищо не се казва (мълчание) а през останалото време се чува само мучене, ръмжене и задавянае с лиги, ще цитираме най-важните и състоятелни части от диалога. Разговора се води по-един нов метод на комуникации - копипейстинг. За по-кратко наричаме трите индивида СНЗ (CHEMTRAILЗОМБИ) , НЗ (НААRPЗОМБИ) и НеЗ (НЕЗОМБИ).

     - СНЗ: Ауе НЗ, ти http://chemtrail.hit.bg/defence.html а ?яаааа!!!
    -  НЗ: ъуеее ти не http://www.vbox7.com/play:b52e838b?  А?аяяя!!!меееее...
(тука учените си записват тоя феномен защото досега не бяха чували зомби да блее.ако се повтори ще трябва всички учебници, документи и науки за зомбитата да бъдат пренаписани)
   - СНЗ: грръъъъ http://my.opera.com/mnoolosh/blog/show.dml/21034692!!! и шъъъ 
http://vbox7.com/play:ab5246993&r=embе да гиииии...
 
   - НЗ: ее неее уеее неее тооо   vbox7.bg/php1234123hd:chemtrail  и на то далиии еуеее http://www.govtrack.us/congress/bill.xpd?bill=h107-2977. меееееее

(случи се това е факт !!!! ЗОМБИТАТА МОГАТ ДА БЛЕЯТ !!! документирано и доказано. учените спират да следят разговаря и трескаво почват да звънят на другите учени по света за радостната новина. "КОЛЕГА ДОКАЗАХМЕ ГО!!!!- ЗОМБИТАТА БЛЕЯТ")
    Тука се намесва третия в разговора.
      -НеЗ; Абе хора, аз не разбрах много от казаното досега .НЗ, не виждаш ли че антените на хаарп нямат техническата способност да направят това за което са нарочени и СНЗ, не може ли да приемем научните факти за тези следи както са написани още през 50те години на миналия век ?      (това му беше голямата грешка. Учените в един глас почват да крещят срещу мониторите на техниката си както футболните фенове крещят на телевизорите си "бягай , бягай молим те скрий се !!! Обаче той не ги чува )    -НС: муууу youtube,com/php126set20%uligufren!!!!    -CHЗ: оуууу vbox7.bg/vid234/drid40%galfon!!!    -НЗ: ааагрхххх youtube.com?php/vid643kjsdf20%/ibahmamamu!!!    -CHЗ: мнннййеееее vbox7.bg/vid13uhs/php/truauh!!!!

         Учените в този момент вече изглеждат по-най класическия начин. Рошави перчеми, разкъсани бели лабораторни престилки, движат се трескаво, треперят, очилата им се запотяват и те бързо ги избърсват в белите си престилки ." какво прави той ?!?!? пръска ги с някакъв сивочеренпрах.... и с някаква вода може би ОРГОННО заредена??? Това не помага е човек бягай, беж вдън земя се скрий. Ние сме пробвали вече!!!!)

        -НЗ: Какво става с мен ?!?! Това е странно как изведнъж нещата се избистриха? Аз съм членоразделен?!? Невероятно с какво ме напръска този НЕЗОМБИ?!?!? Какво ми даде да смъркам ?!?!? Оооо как ме боли главата когато се опитвам да мисля и сърби, и щипе!!!! Май трябва да престана?
      - СНЗ: А? О?! Имало атмосферно налягане и влажност на въздуха?!?! Оууу как сърби и щипе като мисля, трябва да престана!!!
   - НЗ: уоеее ууу ееее ааааагрхх!!! Пидиразззз!!!! Ти кого ши караш да мисли уеееее??? Мен лииии!!!? 
  - СНЗ: аууеее ти ся искаааш ли аз на тйеб твойъуу маамммиииии!!!! Знайййшшш ли как заболя истината а ?!?!
      *тука вече се присъеединяват десетки, по-късно стотици хаарп и химтрейлзомбита. Започвайки своята атака, те обричат незомбито на НЕСЪЩЕСТВУВАНЕ. Учените вече плачат,ридаейки  тихо палят по една свещ. По-късно те правят един малък олтар* със снимки на НЕЗОМБИТО и го слагат редом другите олтари на загубени каузи.            Никой обаче не знае че незомбито също така е и нинджа. Използвайки "Теоремата на Валери Ценков за трептенията на нещата" , НЕЗОМБИТО нинджа тръгва към амстердам с 3км/ч и така почва да трепти в инфрачервения спектър. Става невидим и се измъква от пълчищата зомбита ;)       "когато по света се навъдят учени които нищо не разбират, тогава ще започне третата световна война" - цитат от предсказания за апокалипсиса.   *благодаря на бързата и уместна помощ на Димитър И.


Тагове:   как,   зомби,   haarp,   ХААРП,   рептили,   chemtreils,   моргелонс,


Гласувай:
4


Вълнообразно


1. анонимен - Нали не се надяваш да те разберат?
03.07.2011 13:20
Нали не се надяваш да те разберат?
цитирай
2. marinero - Така е, пич, ама
03.07.2011 13:24
много са зомбитата!
цитирай
3. barborok - на нищо не съм се надявал
03.07.2011 14:18
наистина
цитирай
4. zlokuche - Какво да ги правиш зомбитата
08.07.2011 10:19
Да беше акълът хуй, да им го начукаш...ама не става!
цитирай
5. barborok - хахаа много си груб
08.07.2011 10:30
как да не уважавам словесно адекватните симпатяги...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: barborok
Категория: Забавление
Прочетен: 234410
Постинги: 79
Коментари: 289
Гласове: 231
Архив