Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.07.2011 14:17 - Знаят ли българите какво е WWW и колко е опасно за хората?
Автор: barborok Категория: Забавление   
Прочетен: 4857 Коментари: 8 Гласове:
6

Последна промяна: 17.04.2012 00:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

      Истината за WWW и как тя помага на New World Order в геноцида срещу човечеството и по специално срещу българите.

      Всички са чували  как някога бяхме най-умната и най-интелигентната нация. Как японците ни гледаха със страхопочитание и се кланяха и кимаха. За нашите велики научни открития -компютъра, леене на алуминии под налягане,  колата от Русе която върви само на вода , терасата остъклена с винкел, компотите, храната която се консумира в космоса, таратора и още ред световно значими открития които не мога да изброя понеже нямам всичкото време на света
.
      А каква е тъжната истина сега?  Със средния коефициент на интелигентост на нацията, ние сме някаде след Албания. И за всичко това помага WWW -една доста мръсна военна разработка на Пентагона и резултатите са налице .
Българите са спрели да мислят!!! Стигнали сме дотам, че можем само да наблюдаваме и да мучим  и да псуваме.
 
Научни изследвания за :

"Народо-психологията на Българина във фейсбуук и другите социални мрежи":

 

        За това изследване беше впрегнат целия ни институт. С огромен труд и хиляди часове работа на нашите специалисти, след десетки изследвания,  създадохме следните методи и способи на изседване:

      "математически логаритъм на поведенческите отклонения и отрицанието"- нашите математици и психолози в получиха световно признание и няколко номинации.

       "brainex.exe , hard2thbeta.exe, strormgredsci.beta.exe" - и още много софтуер създаден от информатиците ни на базата на предния ни алгоритъм. Софтуера пробуди научна вълна в всички институти за човешко поведение и веднага бе закупен от тях.

      специални уреди : Муудметър , Негатионекзаминър" - бяха конструирани и от отдела ни по физика и приложния ни отдел и веднага бяха представени от всички списания за технологии и наградени за иновативност. (приложихме още стотици изследвания но не искам да ви отегчавам)

      Резултатите в тази статия няма да бъдат представени посредтвом графики, таблици с проценти понеже статията е предазначена за средния българин.

      резултати: цитат от заключението на целия този мръсен и къртовски труд.
"Бяха изследвани основните механизми за комуникация на българина в социалните мрежи. Любимото му действие там е да създава, участва ,да прокламира загриженост и социална активност във така наречените "групи" , общности" и други. За нашите изследвания, групите и общностите разделихме на няколко вида: комерсиални , с положителна насоченост, с негативна насоченост*. Изследвахме тези с положителна и негативна насоченост.

     а)  положителни-от вида "да спасим.....", "много ми е хубаво когато....", "обичам да.....", "харесва ми .....".  В тези групи участват не толкова засегнатите от WWW хора , т,е, хора на които им е останал някакъв интелект. Там 94.3% от участващите  водят дебати, диалози, публикуват интересни линкове. 65.8% от тезите са съставени от повече от едно изречение. Числата на публикациите са феноменални -стотици коментари под всяка,  стотици хора показват симпатии "харесва ми". Тези хора демонстрират своя интелект и както казахме не са засегнати от влиянието на WWW и NWO. Обаче и за тях не късно, а пък и те съставят едва 15%от всички членуващи във фейсбуук групи-общества.

       б)негативни- от вида " спрете...ГМО", "спрете ...джамията", "спрете ...НАТО", "химически следи". "HAARP", "смърт на...паметника", "не искам....да убива моите деца" (то кой иска)  и ред други. Хората участващи в тези групи са 80.1% от всички участващи. Там активността е слаба от 5000 човека мнения публикуват едва 10 човека , трима го прочитат двама натискат копчето "аресвам". В по-късни етапи на изследването се установи, че тези 10 човека публикуват преекспонирано или ретранслирано мнение на техните политически лидери, глави на секти, водача на скинарската банда , мнението на Клифърд Карников или на Бернард Ийстлунд и много други.т.е. тези хора нямат свое собствено такова. Синапсовите логически възли са увредени, тези хора се превръщат в последователи или както учените от отдела  психология констатираха "хора копирни машини"- термин който тепърва ще чувате. В такива групи копиранаето на някое филмче от "vid tube"  сайтовете ,обикновенно за нло, самолет който оставя диря в небето и публикуването има се счита за уморителна научнодоказателствена част на тяхната теза. 89.4% от публикациите се публикуват с по-малко от едно изречение , и то от вида  "мама им нато", "въй въй въй". "гадове","ще се мре", "смърт на ....", "мама им ши иба", "мууууууу" сука ,зараза бляаад.....

По време на изследването нашите учени не знаеха за правилото "едно изречение и то глупаво", писаха в форумите нарушавайки това правило и веднага бяха изритани (bann) с коментари "ти на много умен ли съ прайш?". "мисля че мястото ти не е в тая група". "ей педераст ще те намеря и ще те убия". "мууууууу"и много такива.
Резултатите ясно ни показаха ,че това са жертвите на WWW и NWO. И за съжеление за тях е късно вече да се направи каквото и да е .

      *в)комерсиалните- от вида "оргонит- помага срещу зомбита, психовампиризъм, разпръсква облаците....", " новата книга на МАГ СИЛАНИЯ....", "биосинронизатор....". По време на изследването нашите учени ползваха супер компютър със собствено ядрено захранване, супер програми (изписани от нас самите ),  запускаха нови и модерни уреди,  резултатите бяха "SYNTAX ERROR",  "FATAL SYSTEM ERROR", "ERROR 54604- no logic fоund" ред други. Стигнахме до заключението, че науката още не е дорасла за да анализира това явление и затова няма да коментираме."
                                                     (край на цитата).

        Този труд бе представен на научни конференции в Лас Вегас, Ню Йорк,Берлин, Цюрих и много други. Навсякаде бяхме радушно посрещнати и високо оценени и наградени с високи отличия.

НА ВСИЧКИ СКЕПТИЦИ ЩЕ КАЖА ,ЧЕ ВЪВ ФЕСБУУК ИМА ТЪРСАЧКА , ТАКА МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ ТЕЗИ ГРУПИ,  ДА ПООГЛЕДАТЕ ВЪТРЕ И НАДЯВАМЕ СЕ ДА НАПРАВИТЕ ВАШИТЕ СВОЙ ИЗВОДИ.

С уважени:                           институт по: НСЗОНЧГ .
 


*статията не е списана с комерсиална цел но всеки който иска да ме спонсорира , сподпомогне, да ми подари нещо моля да се свърже с мен....

:)

















 




Гласувай:
6


Вълнообразно


1. анонимен - в тая абривиетура НСЗОНЧГ .
02.07.2011 15:22
Ч-то Чукотка ли е? :)
цитирай
2. barborok - не е чукотка.ние сме....
02.07.2011 15:44
....много секретен институт ,не като http://www.carnicominstitute.org/ или "Откритият университет по комплементарни медицини" в Коломбо -информация за тях колкото щеш в нета.много искам да ви обясня абривиетурата ама нямам право да го правя.Даже информацията която излиза като изследвания дълго се дискутира от по-висшестоящите декани и ректори и ръководители от университета на когото е подвластен института. ;)
цитирай
3. blackpredator - ;)
02.07.2011 15:58
Разбрах. Пренасочвам дарението от $12 за http://www.carnicominstitute.org, към НСЗОНЧГ.
Тъй като секретно, заради конфиденциалността, няма да го получите.:))
цитирай
4. barborok - недей
02.07.2011 16:44
дари го на карником ама поне 120$ , за нас не се притесняеай ....тука сме с бюджет, база , продаваме патенти, милионерчета. и най-важното е че сме духовно богати.
:)
(много съм зле с саморедакциията, оказва се много трудно,нова дума-духевни: м/у душевни и духовни)
цитирай
5. yotovava - Не влизам във фейса, нетлога, майспейса и търъдъра подобни.
02.07.2011 20:05
Реално потребителите са доста по-малко от регистрираните. Имам регистрация, нямам активност.

поздрави
Валя
цитирай
6. barborok - за Валя
02.07.2011 21:06
тази променлива беше въведена в общия логоротъм .
направо ти завиждам че не си пристрастрена към 'чумата' от 20век.
поздрави ;)
цитирай
7. barborok - стига сте го чели то авей!!!!
06.07.2011 23:09
писал съм и други постове, по-интересни аре вижте ги и тях, зех да се дразня....
цитирай
8. zlokuche - Много опасно животно това ВеВеВето,
08.07.2011 02:13
Виж на българите как им изяде мозъка...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: barborok
Категория: Забавление
Прочетен: 234802
Постинги: 79
Коментари: 289
Гласове: 231
Архив