Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.06.2011 15:39 - CHEMTRAILS са една голяма лъжа
Автор: barborok Категория: Забавление   
Прочетен: 11467 Коментари: 22 Гласове:
2

Последна промяна: 17.04.2012 00:26


 

Текста по-долу не е обработен точно по блогърски стандарт, беше предназначен за една група в фейсбуук. изпратих го на другата група-  хората вярващи в CHEMTRAIL. Те обаче ме изритаха. Там ако постнеш нещо с повече от две изречения значи си долна гад, правиш се на умен и се заяждаш. Ако постнеш тема с по-малко от две изречения обаче преди това не си ги видял в ютюб или вибокс7 важи същото правило.  Прочетете текста и сами се убедете дали решението да бъда изгонен от групата е ТОТАЛИТАРНО или не. 
        

"     Александър Мартинов            вижте сега, понеже ми писна да се правя на шматка ше си кажа каквото имам да си казвам и ше си ходя -по живо -поздраво. За да не кажете,  че лъжа  можете да отидете на славейков да си купите един стар учебник по метеорология и да сверите какво съм ви казал. Също така да спомена че съм бил 9месеца МТО радист и съм учил метеорология в университета.
1: цвета на небето се определя от съдържащата се в него влага. Ако е по-син значи влагата в в повече, тогава може да се наблюдават и някакъв вид облаци. Ако е по-белезникав или светло синьо с зеленикави отенъци -тогава влажността е е по-ниска. Видимостта никога не е била безконечна както някой хора си мислят че е била преди 20 години тя също е зависима от влажността. Когато близките метри около теб е ясно и не наблюдаваш мъгла около теб но в далечината (близкия 1км) виждаш замъгляване и видимоста е ограничена , тогава наблюдаваш явлението димка или смог. Димката е свързана изцяло с влажноста на въздуха а не с замърсителите в него.

2: защо някой следи след самолетите се задържат по-дълго време, защото небето на тази височина е наситено с влага и тези следи не могат да се абсорбират и хомогенизират с останалия въздух около себе си. Това се доказва като видите на филмчетата, че когато посочват кемтрейлс в небето винаги има и някое облаче което значи че на тази височина небето е наситено с влага, а там където следите изчезват няма облачета и това са кадри от всичките 4ри или 5 филма на темата. Сега с риск да се увредите трябва да ги изгледате пак. Защо следите понякога прекъсват, защото самолетите навлизат в термокомини образувани от възходящ топъл въздух или от въздушни ями.

3.алуминия: защо в всички изследвани проби има алуминии? Защото алуминия е третия най-разпространен цветен (не тежък както казват в единия от филмите над  10пъти. Не се заслушах дали не объркване от преводача Христо който милия и той търси финансова помощ за да продължи да превежда -ми не заслужаваш) метал. Защо забравихте кремиковци и алуминотермията. Много е удобно да си тълкуваш изследванията както си искаш.7% в почвата- 1литър почва-70 000ппм !!! Изследва се несвързания в молекулите на почвата алуминии, и той не се задържа дълго поради химически активния му характер. Алуминия пак казвам е доста удобен за темата понеже самия той като тема се манипулира много лесно и наистина съществува.

4-филмите: с голяма мъка и много зор изгледах четири от тези филми, много неща ми направиха лошо впечатление,  като това че г-н карников като учен който има цял институт не показа нито едно изследване как се провежда, през повечето време на екрана се редяха едни луди текстове "лидар обсервешън, ввф лейзър трж, кактус екзампълинк ,дрт, нвф, ейр кондъктивити" нали се сещате че е малко манипулативно. Човека имал спектрометър в института ама показа един хепа филтър с една перка , малко кадри на халото на слънцето (там винаги се виждат летящи частици особено в града). На другия филм пък двама балъци ходеха с една лакмусова лентичка поливаха земята с вода от ботилка, предполагам минерална и с пх9.1-9.3 (поне такива са нашите минерални води ) и после не са доволни от резултата, пх6.8. Дотам с научната дейност в филмите, всичко останало беше едни текстове дето преминават през екрана -нали чистата истина видиш ли ами влезте в ввв.карником.ком. Аз съм готов да си подаря и пречиствателя за въздух и дигиталния ph метър и лентичките с лакмус само и само някой да докаже, че кемтрейлс са истина. Запомнете с гледане в небето не става.

5.ю-туб.ком: ми като гледате нещо там си направете труда да прочетет и коментарите отдолу. Много е лесно да снимам на микроскопа една бифидув есенсис и после да кажа че това са моргенели , нали? И всички да ми вярват. Обикновено ако филмчето е манипулирано винаги има някой който е намерил вярната информация и е постнал линкове. Много интересно е това с моргенелите (открити от самия карников- голям учен). Значи последно това са нанороботи с собствен интелект които излгеждат и се държат като стрептококови колонии. Има още една две болести на психическа основа и един два паразита които изглеждат по същия начин както тези нанороботи( те били създадени от щази ама не се знае дали не са и полените на раптилияните).

6- защо го правят?: ами много е лесно през целия филм да повтаряш "ами аз разбира се нямам бюджет от милиони" (невинно изражение сменено от нагло подхилкване). Колкото повече последователи зарибиш-  толкова повече бутона "support us" visa peypal donate , ще бъде ползван. Ще видите като се пръсне балона как се е променил начина на живот на въпросния учен- учени. Като цяло карников е създал феноменално течение основан не на сляпата вяра у хората както беше досега а на страха. Основан на страха - повечето хора знаят че са уплашени и не могат да направят нищо и затова даряват, сподпомагат и спонсорират. Филма е направен като реклама на секта , със същите манипулативни методи от 1во ниво. Една песничка на пияното , една сълзичка , малко учудване малко гняв, малко уплаха, даже музиката на пияното докато тече излиза надпис че автор е самия карников-тоя човек бил гений.ще му пратя 10$.

7.хаарп: някой митове които мога сам да отхвърля с жалкия ми опит на радист и радиомеханик. Аз не казвам че не е оръжие и не казвам че е особено полезен. Имаше твърдение че харп излъчва микровълни и така правил земетресения. От снимките ясно се вижда че това не са микровълнови антени. Като разглобите микровълновата си ясно ще видите микровълновата антена вътре. Второ в небето се пръскат метали за да може хаарп да работи по-добре т.е. увеличава се електропроводимостта на въздуха. Руските и американските учени отдавна са измислили как да йонизират въздуха (и така да увеличат проводимостта му) от разстояние. Тоест няма нужда от това някой да мине от там и прякофизически да манипулира атмосферата за да може това да се случи. Устройство за йонизиране на сноп въздух с микровълнови вълни и лазер можете да видите на носа на всеки руски изтребител , ползва се за прицел. Като светнеш обект го наеликтризира и ако обекта е заземен прави локационен белег и следващото нещо е, че остава слабо радиоактивен, т.е. вижда се. Ако обекта е жив и незащитен ако го светнеш -няма нужда да го стреляш. Същия комбиниран прицел се ползва и от флотът. Много дълга тема която отхвърля връзката на алуминиевите облаци с хаарп. Просто като технология алуминиевите облаци са нещо доста по-морално остаряло отколкото метода за насочено йонизиране на въздух открит през 60те години. Представяте ли си "г-н враг , ще бъдете ли така любезни, преди началото на военните действия да допуснете няколко стотин наши граждански самолета да полетят малко над вас. Обещаваме ви че смущенията пречинени във вашите комуникации нямат никакво отношение към нашите граждански самолети".


и така стигаме до заключението ,че има повече доказателтва в това ,че Клифърд Карников е мошеник ,популист и прави всичко това с цел лично облагодетелстване.Отколкото доказателства има за съществуването на самите химически следи.искам да се закълна ,че не лъжа вервайте ми.:)
*въпросната статия не написана с комерсиална цел но ако някой иска да ме сподпомогне, да ми дари нещо или да ме спонсорира- нека се свърже с мен в фейсбуук.

с уважение:
Александър



Гласувай:
3


Вълнообразно


1. анонимен - Fire
27.07.2011 22:58
Моите адмирации за статията! Опасявам се, че все пак хората от тази група за пореден път ще отхвърлят логичното обяснение и ще се хвърлят на неговия автор. Няколко пъти съм се опитвал да им оборя възгледите, но се сблъсквам само с овцеподобни хора.
цитирай
2. barborok - да са живи и здрави , овцете винаги са се нуждаели и от овчар...
28.07.2011 09:18
.... за мен тези теми отдавна се изчерпаха и не са ми интересни, тия хора вместо да отгърнат един учебник ползват ютюб и вибокс , какво повече мога да кажа за тях , зомбита дето блеят, те не могат да схванат, че овчарите има (еленко ангелов, Христо цанков, валери ценков, ивайло дингелиййски ли беше???.. и други) всичките имат икономически интереси да зомбират, еленко е написал вече три книги на темата и ги рекламира в нова тиви при гала, валери е журналист и взима пари за всяка статия която напише - без значение колко е неадекватна, христо е изуит и пише едни отворени писма и се прави на преводач само и само да изпроси някой лев , жалка картинка са обаче хората дето им се връзват...
цитирай
3. barborok - положението е сякаш сме пещерни хора....
28.07.2011 09:44
.... като видим нещо което не разбираме и веднага се чудим кого да заколим, да го дадем на боговете за да не ни закачат.... гледам , че са ме постнали на стената на най- голямата зомбайска група в фейсбуук , "знаят ли българите какво в CHEMTRAIL, и колко е опасно за здравето" хаха , след публикацията има даже цели три коментара , има един позитивен незомбьор които е писал с повече от две изречения!!! внимавай!!! останалите коментари са само нечленоразделни звуци, поне като ме постват да ми махнат и банна да мога и аз да коментирам ...
цитирай
4. анонимен - Chemtrails
14.10.2011 22:48
Виж barborok, много си се заблудил за chemtrails! Много, ама изключително много! Виж филма Зловещите сенки на Chemtrails, за който съм събирал информация с месеци. Това не е конспирация, а самата истина. За последните 18 месеца от както научих за тоя геноцид над хората съм видял толкова полети на chemtrails самолети, че нямаш представа за броя им. Мога да ти предоставя снимки от България, от които ще промениш мнението си!
" Само затвореният ум продължава да отрича истината"
цитирай
5. анонимен - Cruel True
02.11.2011 11:01
Ей, мушморок! Chemtrails са жестока истина, която е в България вече 5 години! Ето затова ни приеха в NATO, за да дадем въздушни коридори на chemtrails танкерите, които летят на височина 1,6 - 4 км!!! Това става със съгласие от наша страна! Преди това самолетите не летяха! Следите, които оставят не са от техните двигатели, а излизат ОТ ОПАШКАТА! Вижда се и с просто око! Не заблуждавай хората. Самолетите летят във всички посоки хаотично като че ли! Eто тук http://prikachi.com/images/755/3538755S.jpg можеш да видиш на каква височина се лети. В тая посока и на тази височина в предишните 40 години самолет не е летял!!! Заща не споменаваш за Georgia Guidestones и посланията върху тях? В Англия официално има изявление от 2002 г, че от 1940-1979 г населението е пръскано с канцерогенни бактерии, вируси, кадмий, барий и др. Защо? Днес то продължава ама с модерния chemtrails! BTV се опитаха да "направят" разследване в "Хрътките", ама те едни хрътки!?!? В това предаване един убавец от ХМС каза, че "слагали вода в горивото на самолетите, за да се охлаждали двигателите им"!!!!! Е, по-голяма тъпня не съм виждал и чувал! Ама ако каже истината на другия ден ще е БЕЗ РАБОТА! Ясно ли ти е това или ?? Chemtrails е ГЕНОЦИД НАД ЧОВЕЧЕСТВОТО! С него се изменя климата, тровят се хората, убиват се милиони! Той убива пчелите и насажда ГМО продукти, доказано канцерогенни! Човечеството ще бъде изправено пред невиждани бедствия и катаклизми, глад, масови измирания на хора, войни за храна! Да си чувал за HAARP? А за облъчване с 4 Hz честота? Познанията ти по метереология, нямат нищо общо с пръскането на химикали, отрови, вируси и бактерии над мирното население! То трябва да знае истината, ама не твоята "истина" или отговора на министъра на транспорта, че "това са самолети на NATO, изпълняващи регулярни полети на височина 6000-8000 м". Българите трябва да знаят истината, но преди това трябва да видят нещата с ясно съзнание и да не се влияят от провокатори и манипулатори като тебе!
цитирай
6. анонимен - Ах душиците химически!
04.11.2011 16:29
Коментар номер 5, ти си някой от лудата групичка, която трие и гони всеки зачатък на разум, кмойто се осъмни в тяхните глупости.

Знаеш ли какво се вижда с просто око - щраусовите ви задници, защото си забождате главите дълбоко в земята, когато някой знаещ ви изобличи с факти.

Еленко, като разбра, че ще се срещне по телевизията с аргументиран противник, се направи на дръж ми шапката. Щото по телевизията нещата са очевидни, няма начин да изтриеш и да баннеш категоричното разобличение.

Chemtrails, както и останалите конспиративни теории са геноцид, но мозъчен. Канцерогенно е желанието ви да заразите максимално много хора със собствената ви лудост и параноя.

Да, много хора не знаят какви са тези следи на самолетите, но вие всичките знаете, на всички от побеснялата ви групировка бе обяснено 100 пъти как стоят нещата. Единствената реакция беше малодушна самоампутация на сетива както постъпват Ивайло Дингилев или Николай Халачев, потоп от безумно лицемерие и религиозни клетви, както постъпва полудялата адвентистка естир (предполагам това е Мина Александрова), или упорито зомбарско преповтаряне на доказани лъжи, както виртуалната активистка Sunny (което предполагам е Цвети Павлова), Иван Въкадинов, Лазар Вълнеев и някои други, които нямат доблеста (или са се филмирали твърде силно) да се представят с имената си.
цитирай
7. анонимен - Cruel True
05.11.2011 22:54
Барбарок! Ти сляп ли си, или си платен манипулатор, който иска да заблуди българския народ? Не младежо, аз не съм от оная луда групичка, от която ти се иска да бъда! За разлика от тебе освен пред компа ходя и навън. Ето днес 05.11 Архангелова задушница стотици хиляди, милиони отидоха да почетат паметта на мъртвите. Над главите им преминаха стотици chemtrails танкери и направиха небето на млечнобяла пелена и се надишаха достатъчно с химикали, отрови и какво ли не? Виждам, че по темата chemtrails си много, ама супер много босичък. А и не само по нея. Ако направим една среща лице в лице, как аджеба ще ми докажеш, че тези хиляди полети на ден изток-запад, за които има доста материали заснети са "благожелателни полети" и че следите са от двигателите на самолетите, когато те не са очевадно? За какво пръскат? Против глобалното затопляне!?, против комари? Ако се загледаш в небето ще видиш една страшна картина, която не е била преди. Самолет след самолет, самолет до самолет, самолет срещу самолет, 3, да три самолета един до друг да летят и сипят отрови над и без това сдухания и ограбен български народ. Защо и кой го разрешава Барбарок? Каква е цената? За какво мислиш се срещат двама президенти на 4 очи, Г -7, Г-10, Г-20 ? Говори ли ти нещо? A New World Order? От къде идват тези самолети? Идват от "братска Турция", която строи още 6 летища? Къде кацат тези самолети връщайки се от запад - пак в Турция! Какъв е техният товар? ''Регулярни полети на NATO'', но какво да се каже на народа, че го тровят и разболяват? Ако няма какво да се крие, 2 изтребителя и "свалят" един да видим и да се уверим! Но това драги няма да стане! Да си забелязъл, че напоследък се прокарват chemtrails следи и в реклами, и в детските филмчета, има ги във флашбанери и още... Chemtrails НЕ Е ЛЪЖА, а един невероятен ГЕНОЦИД, против който ако не се изправим тежко ни и горко! Да вземеш да се подготвиш сериозно за chemtrails - тук http://www.carnicominstitute.org/ и тук http://globalskywatch.com/stories/my-chemtrail-story/chemtrail-information/chemtrail-types.html
цитирай
8. анонимен - Боже, събери си вересията Cruel True!
07.11.2011 11:21
Първо, не съм Barborok, макар че го подкрепям напълно.
Второ - съмнява ме да не си от групичката луди, защото звучиш в твърде познат стил.
Трето, на такива като теб нищо не може да им се докаже, защото с лице завряно в истината те я отричат, сякаш от това им зависи живота. Толкова бясна форма на фанатизъм съм виждал само при религиозните, но за това никак не ми е чудно, че повечето кемтрейл проповеди се изнасят именно в религиозните форуми, а често пъти пропагандата на кемтрейлс прелива в религиозна (Нов Световен Ред, Антихриста, Исус Христос и т.н.)
Четвърто и най-важно - нямаш никакъв проблем да се видиш с нас, босичките, но ти имаш проблема да докажеш, че кондензационните пари на самолетите не са това което са, а не ние. Защото очевидното е, че това са обикновени самолетни следи от пътническите самолети и умирам от желание да ти видя доказателствата, че това е нещо друго. Като отсега предупрежадвам че доказателства от рода на Голямото Всемирно Зло, Илюминати или Люспести Извънземни ще продължават да бъдат оценявани с високодецибелен смях.
цитирай
9. анонимен - Cruel True
09.11.2011 23:11
До анонимен 8! Да, всеки дръзнал да говори на тая тема по цял свят веднага е осмиван и изкарван луд! Защо ли? Добре, няма chemtrails! Няма! Кажи тогава какво излиза от опашката на многото самолети? Кондензационни следи навярно? А къде са разположени двигателите? КОНДЕНЗАЦИОННИ СЛЕДИ Е ИМАЛО И ПРЕДИ, НО ТЕ НИКОГА НЕ СА СЕДЯЛИ С ЧАСОВЕ НА НЕБЕТО, НИТО СА ПРАВЕЛИ МЛЕЧНОБЯЛА ПЕЛЕНА! Казваш пътнически самолети били. Обърни внимание как летят, как описват територии и ги покриват с пелена от отрови и химикали. Това нещо е правено във Виетнам, където още има следи от пестицида Golden Orange на Monsanto - http://prikachi.com/images/995/4021995m.jpg и се раждат деца изроди, чиито снимки не са за гледане! Не трябва с лека ръка да пренебрегваме истините. Високодецибелният ти смях го запази за себе си! Ето още една красноречива снимка - това е Apple Campus 2 в Купертино(говори ли ти нещо, да, да, сети се нали?) - http://prikachi.com/images/69/4022069Q.jpg. Да виждаш ясно небе? Това "ще е бъдещето ти" казва тя, а ти пак не вярвай в истината за chemtrails! Не вярвай, не! Вземи и ти да прочетеш повече що е наночастица и дали не се поставя в храните, що е амалгама, има ли в храните, дрехите и козметиката отровни съставки, как се е появил Спин!?!?, да намериш м-ли за mass graves в нета, и т.н. Ако мислиш, че птичият и свински грипове са дошли ей така от нищото грешиш! Ваксините против тях съдържат животински хормони и ДНК, които не са съвместими с човека! Има начин да се правят и без тях, НО .... продължават да ги правят с тях! Защо, ти ще ми кажеш! Не, не вярвай, че chemtrails са истина! То и NASA казват ли, че няма извънземни, ама яко бръшват НЛО, които се виждат около Слънцето, блокират снимките за часове от SOHO и др. спътници. Защо, нали няма? А, че се виждат лазерни лъчове с милиони километри и обекти 10 пъти по-големи от Земята, не това не е истина! Как ще е? Високодецибелният смях може да започва!
Only closed mind stil deny the truth!
цитирай
10. анонимен - до анонимен 9 - Cruel True
10.11.2011 12:33
Високодецибелен, разбира се. Както очаквах веднага сложи плочата за Всемирните Злобари в гарнитура с изънземни с лазерни пишки и бла бла бла. С такива като тебе не може да се разговаря, нямате и понятие каква е разликата между факти и измислици. Всичките ви булшити съм им се наслушал до насита и съм съгласен, че всичко това има едно общо нещо и то е - НЯМАТЕ НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА. Изобщо не смятам да се занимавам с параноичните ви сънища. За мен е достатъчно, че лъжете като дърти цигани за "химичните следи" и това ми дава пълно основание да не ви се връзвам за абсолютно нищо без изобщо да си мърдам пръста да проучвам отделните теми.
Абсолютна и брутална лъжа е, че :"КОНДЕНЗАЦИОННИ СЛЕДИ Е ИМАЛО И ПРЕДИ, НО ТЕ НИКОГА НЕ СА СЕДЯЛИ С ЧАСОВЕ НА НЕБЕТО, НИТО СА ПРАВЕЛИ МЛЕЧНОБЯЛА ПЕЛЕНА"? Това сигурно се събирате и го пеете като зомбирани кришнари, щото друг начин да повярвате в тази глупост. ВИНАГИ СА БИЛИ ТАКИВА. Колко от вас вече се сблъскаха със снимките от:
http://contrailscience.com/contrail-photos-through-history/
И каква ви е реакцията? Долно позорно мълчание или водопад от плювни на общо основание, триене на постове и най-вече пълен игнор на болезнената истина. На какво основание твърдите, че нормалните кондензационни следи не могат да стоят в небето с часове? Никакво основание нямате, нито едно физично обяснение, нито един релно научен източник. Имате само една гола мантра, която повтаряте със запушени очи и уши.
Кондензационните следи са облаци и могат да си остават колкото си искат на небето. Което е документирано още през Първата Световна война!
А "млечнобялата пелена" е естествен облак от типа "cirrustratus" и го има във всички учебници по метеорология, откакто изобщо има учебници по метеорология. Ето ти едно очетиво за всички видове "химически облаци":
http://uchilishte-mechta.dir.bg/_wm/library/item.php?did=246021&df=335964&dflid=3
Разбира се, вие не вярвате на учебници, на научни четива, дори на собствените си сетива, ако ви опровергават истерията.
цитирай
11. анонимен - До анонимен 10 или barbarok
21.11.2011 16:12
Пич, кого се опитваш да заблуждаваш и да даваш акъл за "cirrustratus" облак? Да бе, много естествено е млечнобялата пелена да се получи от САМОЛЕТНИ ПРЪСКАНИЯ!, ИЗВЪНРЕДНО И ТО! Това можеш да го разправяш на някой прост мангал, ясно ли ти е? Нека да ти отворя заспалите очи: Има план за намаляне населението на Земята и той е на повече от 100 години. Войни, болести, глад, конфликти, ваксини, изкуствено създавани болести като СПИН, птичи и свински грип и ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ВАКСИНИРАНЕ, CHEMTRAILS!!! Не ти се вярва, зная, но е истина. Даже има зловещ паметник Georgia Guidestones, който го доказва! Виж филма Произхода на СПИН. В него един африканец казва, че всички проби са заминавали директно за САЩ, след което са връщани в Африка!? След време се обявява задължителна ваксинация и над 1,5 млн. души са ваксинирани!!! Сега се коментира, че подобен вариант може да се разиграе в САЩ, където вече има изградени mass graves за 4млн. души и помещения за задържане на НЕЖАЛАЕЩИТЕ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ! Не вярваш? Ами гугълни го и гледай. Виетнам 1961 г., 10 август, започва операция на амер. ВВС Ranch Hand, милиони виетнамци са обгазени от Golden Orange на Monsanto!! със самолети, и близо 3,5 млн. американски войници. 1997г. започват първите пръскания на chemtrails над мирното население. 2006 г. ВЕЧЕ И В БЪЛГАРИЯ! Не, това не са кондензационни следи. Последните се образуват от ДВИГАТЕЛИТЕ на височини над 6000 м, а тези самолети летят много под тази височина И ПРЪСКАТ ОТРОВИ ОТ ОПАШКАТА СИ!!!! ГОЛЯМ ДИФЕРЕНС!!!! Освен това летят хаотично и в посоки, в които преди не са летяли НИКОГА самолети. Това става по коридори, а те се разрешават от КОГО? И ЗАЩО? От 18 м. пръскането с отрови над БГ е всеки ден, вчера и днес е НЕВЕРОЯТНО. На сайта за конд. следи да беше видял, че наночастиците проникват навсякъде във всички клетки - растителни, животински, човешки И ИЗМЕНЯТ ПРИРОДАТА ИМ!!! Това е страшно и нечувано, ама чакай с "лазерната" ти знаеш ли що е наночастица? И аз ти обяснявам? Божеееее....!
цитирай
12. anastasiaa - Хахахаххахааааа
23.11.2011 08:36
само като прочетох точка 2 и спрях да чета, аман от професори и многознайковци...може ли тоо дет е писал статията да ми каже как в кристално чисто небе остават само самолетни следи и как тая след остава от самото ИЗЛИТАНЕ насамолета??? И тук в долните пластове ли е така както в горните? Като не вярвате на нещо си е ваш проблем, поне не ни заливайте с фалшиво инфо, а гледайте и се доверявайте на очите си! Затва са ви дадени 2 очи и 1 уста, да гледате повече и да плямпате по-малко!
цитирай
13. анонимен - rehab
23.11.2011 23:45
Моите адмирации към автора на статията!
Понеже от два дни се "върти" в една група на "просветени" , та и полемиката се вихри :)
Моето питане беше просто-като е толкоз "секретно" пръскане,що е само дневно? Що тез световни конспиратори не се усетиха,че ги видяхме всички и не си изпълняват пъклените замисли по тъмни доби?
цитирай
14. анонимен - до номер 12
24.11.2011 18:06
Преди всичко - лъжеш, че "тая следа" остава след самото излитане на самолета. При излитането може да се образуват други следи, но те задължително се разсейват за секунди. Следите които остават за дълго време на небето се образуват само на голяма височина, защото са от замръзнала вода, а много ниските температури и 100% относителна влажност на тези височини позволяват тяхната устойчивост. Но наистина "тук в долните пластове" също може да се образува конденз, наричаме го мъгла и го има много през студените сезони. Фалшивото инфо го получавате параноиците от хора като Клифърд Карником, неговия плагиат Еленко Ангелов и прочее мошеници. Науката отдавна е обяснила и изучава кондензационните следи, които са закономерен и познат физичен процес, в който участва само едни химично вещество - диводородния оксид.
цитирай
15. анонимен - До номер 11
24.11.2011 18:18
Пич, освен да се събудиш и да си пиеш редовно хапчетата, друго нямам какво да ти препоръчам. Химия от опашката си пръскаш само ти и то след като си преял боб с кисело зеле. Не знам защо си си въобразил, че очите ти са лазерни далекомери, но и да беше - много са ти повредени - самолетите оставящи опашки в повечето случай са на около 10 000 м. Не знам за какви ни взимаш, като твърдиш, че самолетите "Освен това летят хаотично и в посоки, в които преди не са летяли НИКОГА самолети". Ти за какъв се взимаш да твърдиш неща, които нито можеш да знаеш, нито да докажеш?
Пръскане няма, освен на бясни лиги от твоята уста, а в главата ти освен 2- 3 наночастици друго със сигурност няма, щом вярваш във всякакви врели-некипели.
цитирай
16. barborok - Cruel True- много си ми познат от някъде , с тия църковни простотии...
12.02.2012 16:49
искам всеки противник на твърденията ми да ме обори абзац по абзац ... зомбайчета !!! мога да ви кажа че сляпата вяра е по - опасна от химическите следи... Ангеле ти мълчи да не те подхващам пак , аз пак ща почна един ден , прости си мисля че засега ти държи влага от миналия път...
цитирай
17. barborok - аве като правите копи - пейстове няма да стане ....
25.03.2012 12:23
... какви пестициди ве човек , !!! ??? земи се малко в ръце !!! като ги четеш тия неща и ги разбираш , а и толкова да си приритал да ми постнеш нещо по коментарите , да беше отделил една минута да го преведеш или обясниш, така е гадно , глупаво и некадърно - което говори същите неща и за теб самия . да пестициди има , да пръскат се както от ръчни пръскачки така и от самолети , само че не толкова успешно като химтрейлъ , едно е да "посяваш" смес, друго е да посяваш дим- пушек , трето е да посяваш конденз. ако не правиш разлика значи си много прост...
цитирай
18. barborok - за операциите в виетнам...
17.04.2012 00:51
... съвем целенасочено е пръскона с "обезслесяващ" агент , за да с избият дърветата на джунглата, тя да се наводни , и да се напълнят тунелите на партизаните с вода... също така да може да се "забелязват" големи вражески групи останали без прикритие !!! можете ли да си представите каква отрова убива дърво, и как тя би повлияла на човек... или колко по-голямо престъпление е да се убиват милиярди хектари джунгла с такава отрова по време на война .. отколкото да се убиват хора по време на война... ?? правите ли разлика ??? круел тру за тия пръскания , " Чичо Сам" ги е разсекретил месеци преди самите пръскания ... това че ти сега ги виждаш означава че си 40 години назад с мисленето ... тия пръскания се знаят преди да се започнат и никога не са били тайна!!! тогава защо не лаехте ве , нещастни червеи такива , или 10 години по- късно , или 20 години по късно , или 30 години по- късно , залаяхте когато ви достраша за вашият ГЪЗ... елате аз ще ви оправя , елате в повечко ...
цитирай
19. restart2012 - Ама ги насече,дезинформацията винаги дразни и провокира и нерядко успява....
07.09.2012 17:01
анонимен написа:
Ей, мушморок! Chemtrails са жестока истина, която е в България вече 5 години! Ето затова ни приеха в NATO, за да дадем въздушни коридори на chemtrails танкерите, които летят на височина 1,6 - 4 км!!! Това става със съгласие от наша страна! Преди това самолетите не летяха! Следите, които оставят не са от техните двигатели, а излизат ОТ ОПАШКАТА! Вижда се и с просто око! Не заблуждавай хората. Самолетите летят във всички посоки хаотично като че ли! Eто тук http://prikachi.com/images/755/3538755S.jpg можеш да видиш на каква височина се лети. В тая посока и на тази височина в предишните 40 години самолет не е летял!!! Заща не споменаваш за Georgia Guidestones и посланията върху тях? В Англия официално има изявление от 2002 г, че от 1940-1979 г населението е пръскано с канцерогенни бактерии, вируси, кадмий, барий и др. Защо? Днес то продължава ама с модерния chemtrails! BTV се опитаха да "направят" разследване в "Хрътките", ама те едни хрътки!?!? В това предаване един убавец от ХМС каза, че "слагали вода в горивото на самолетите, за да се охлаждали двигателите им"!!!!! Е, по-голяма тъпня не съм виждал и чувал! Ама ако каже истината на другия ден ще е БЕЗ РАБОТА! Ясно ли ти е това или ?? Chemtrails е ГЕНОЦИД НАД ЧОВЕЧЕСТВОТО! С него се изменя климата, тровят се хората, убиват се милиони! Той убива пчелите и насажда ГМО продукти, доказано канцерогенни! Човечеството ще бъде изправено пред невиждани бедствия и катаклизми, глад, масови измирания на хора, войни за храна! Да си чувал за HAARP? А за облъчване с 4 Hz честота? Познанията ти по метереология, нямат нищо общо с пръскането на химикали, отрови, вируси и бактерии над мирното население! То трябва да знае истината, ама не твоята "истина" или отговора на министъра на транспорта, че "това са самолети на NATO, изпълняващи регулярни полети на височина 6000-8000 м". Българите трябва да знаят истината, но преди това трябва да видят нещата с ясно съзнание и да не се влияят от провокатори и манипулатори като тебе!

цитирай
20. restart2012 - Ако имаш пари и си платиш
07.09.2012 17:06
http://www.weathermodification.com/ Weather Modification, Inc., has been modifying and operating aircraft for cloud seeding and atmospheric research operations since 1961. We maintain and operate a fleet of more than 35 twin-engine aircraft in various configurations that meet the needs of every client.
Weather Modification, Inc., uses several models of aircraft in our own operations, although we can adapt our equipment to virtually any type of aircraft for specific customer needs. Weather Modification, Inc., has the following aircraft types in service and available at this time:
цитирай
21. анонимен - Против сектата !!!
03.10.2012 01:52
Поздравления за Автора :)
Ако Гугъл не съществуваше, тук нямаше да има нито един коментар от празноглавите сектанти понеже нямаше да може да отговорят на въпроса :
((( Моля, въведете правилния отговор на въпроса, за да изпратите Вашия коментар!

Коя година е създадена българската държава? _ _ _ )))
цитирай
22. vmir - Не е за вярване докъде може да достигне наглостта в използването на човешката неинформираност,
09.10.2012 15:04
наивност, глупост и страхове.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: barborok
Категория: Забавление
Прочетен: 234855
Постинги: 79
Коментари: 289
Гласове: 231
Архив