Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2014 14:01 - Най-сигурната свалка..
Автор: barborok Категория: Тя и той   
Прочетен: 3427 Коментари: 4 Гласове:
6

Последна промяна: 31.07.2014 17:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Най-безкомпромисния вариянт за бърз и евтин секс.  Считам,  че като оръжията за масово поразяване,  този маниполативен метод трябва да се преследва от международна комисия...  
    Това е разкошна история от студенството ми,  съквартиранта ми Емо Еуфорията ползваше тая хватка постоянно и се овенча с небивал успех. Няма да ви казвам че за да ползваш този метод трябва да си безкомпромисен и безскрупулен  курвар.. Свалката се казва "метода със сълзичката" ,  запознаваш се с момиче,  най-добре е да има комплекс за безприличие и да не учи психология  :)  .  Първите час два си готин,  танци,  коктейлчета,  и после се осамотяваш някъде и слагаш камуфлажа тип :препикано мушкато,  кагато някоя от момичетста се поизантересува защо си тъжничък,  капана хлопва. Започваш с това,  че имаш проблем,  а като останете насаме направо заявяваш, че света е жесток, зачукваш сълзите,  не издържаш повече  и ти идва да се самоубиеш.  Това е мръсен удар по майчинските инстинкти на жертвата.  На подсъзнателно ниво това момиче получава силен порив да ви закриля,  да се грижи за вас,  хем да начеше егото че направила добро дело и е помогнала,  сякаш е спасила ранено животно.  Не
    - ой миличкото ми тооо....  Дай мама да го гушне... - Обаче....  По едно време малкото наранено животинче си подава хоботчето....!  :)  хубаво е преди това да се ползва  израза 
-никоя не ме е разбирала така както ти. -  и още две сълзички... 
      Плюсът на този метод е, че имате благородно оправдание да направите всякакви глупости, а също така благородно оправдание да се изнижите когато нещата загрубеят. Покажете, че сте курифеи. Изчукайте и съквартиратката, като ви хванат, през сълзи обяснявате:
- съжалявам, не знаех какво правя, имам толкова проблеми, толкова съм оязвим, не искам да наранявам близките ми, и теб, не мооога... - и с мръсна газ в любимия пъб, да се похвалите на всички авери и да драснете две черти на таблото на славата.
Дами знае ли как да разберете, че нещата понасмърдяват...  Точно когато гинеколога ви подаде рецептата с антибиотик,  низорал и свещички...  Мъжа или момчето с истински проблеми,  никога няма да ви посегне сексуално,  защото два от инстиктите му си противоречат (не съм фройдист) ,  инстикта за оцеляване и борба, подтиска инстинкта за репродукция...  Знаете ли как се познават тия жертви?  Ходят и твърдят като зомбита
    - ми той всъщност е много чувствителен,  той има истински проблеми...  -  съжалявам хората които се познават в тази ситуация... Той ако има истински проблеми няма да ви пише смс-и че ще ви изкърти анусчетата,  и че ще ви лиже докато припаднете. Логично е нали? 
 Свалката наистина е проверена и сработва винаги,  всеки който пробва и успее,  да се обади да почерпи бира,  успех и умната. 



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Има и още нещо, далеч по- лесно.
31.07.2014 14:27
Елвис е обичал да казва: "Има само едно лесно нещо на този свят- да чукаш проститутки." Та такива ми ти работи...
цитирай
2. barborok - Скучно и рисковано...
31.07.2014 17:02
ямам опит на тия фронтове, ама си мисля че като останеш само чорапи, и без заплата, а досега две сутеньорчета са ти праили гъди гъди.. Сраам, аз обичам да глезя момичето с което съм, обичам игрста и романтиката, и ако ми беше само да едното ебане.. По хубавонда си купя телевизор, ..
цитирай
3. sartorium - Жените съзряват по-рано от нас в полово отношение и на практика
31.07.2014 22:15
постоянно са една крачка пред нас. Никакви детински хитрости не са в състояние да накарат една жена да легне с теб, ако тя предварително не си го е решила. А жениете вземат такова решение моментално още като те видят и то е окончателно.
Дали после ще се държиш като простак или кавалер е без значение.
Мъжете мислят дълго, оглеждат, оценяват, капризничат и решението им дали да спят с някоя или не, може да се промени двайсе пъти за 10 минути. Освен това ние винаги живеем със заблудата, че сме свалили мацката, благодарение на духовитостта или наперената си хубост. Булшет. Всъщност дамата срещу нас, е приела феромоните ни още в момента в който сме се курдисали срещу нея и вече знае дали ще ни пусне или не и докато ние се правим на маймуни и разказваме как сме пребили Рамбо или имаме емоционални проблеми, тя се надява да спрем да дрънкаме и да й вирнем краката, по възможност след като сме я почерпили, защото опита й казва, че после забравяме.

Относно проститутките : аз също не съм ползвал услугите им, но се съмнявам, че телевизора може да ги замени успешно. Освен това е и малко страшничко да ебеш телевизор.
цитирай
4. barborok - Феромоните....
07.08.2014 21:29
... Са версията на VS teleshop, да жените съзряват по-бързо от нас, но това не значи, че ние не ги настигаме в даден етап (говориш за възрасти около пубертетските), в едно заведение когато видиш жена да прави "бавен локатор" т.е. бавно да оглежда местността от ляво на дясно, тя си казва съзнателно или не " става, не става, бива, зает, става, много секси, оооо, блях... И т. Н.", те забелязват подсъзнателно много в нас което на инстиктивно ниво ги кара да правят своя избор.. А от там нататък.. И двамата имат избор и вземата решения за бъдещето (екстензициално ама... )...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: barborok
Категория: Забавление
Прочетен: 234834
Постинги: 79
Коментари: 289
Гласове: 231
Архив